Szűrés
Dioptria
Görbület
Lencse/doboz
-
10 - 90

Dailies kontaktlencse – maximális frissesség, minden nap!

A korábban Ciba Vision néven ismert Alcon álmodta meg a Dailies napi kontaktlencséket. Minden kontaktlencse-változatnak megvan a maga számos előnye, legyen szó napi-, kétheti-, vagy akár havi viselésűről.

Mikor érdemes a napi lencse mellett dönteni? Ha nem szeretne extra időt és energiát fordítani a lencsék ápolására: Reggel beteszi az új lencsét, este kiveszi és egy egyszerű mozdulattal kidobhatja Ha igényli, hogy kontaktlencséi minden nap tökéletesen tiszták és frissek legyenek: Nem szükséges fejben tartania a lencse-csere esedékességét, hiszen kontaktlencséi mindig a lehető legfrissebbek Ha Ön allergiás: A napi kontaktlencse alkalmazásával minimalizálható az allergiás irritáció megjelenése

Dailies kontaktlencse rendelés gyorsan, egyszerűen

A Dailies kontaktlencse számos változatban elérhető, hogy a lehető legtöbb kontaktlencse-viselő számára komfortos legyen:

  • Focus Dailies All Day Comfort (progresszív és tórikus változatban is)
  • Dailies AquaComfort (tórikus és multifokális verziókban is)
  • Dailies Total 1 (multifokális változatban is)

A tórikus lencsék egyedi kialakításuknak köszönhetően segítenek korrigálni az asztigmatizmust, míg a multifokális változatok kényelmes megoldást jelentenek az olvasószemüveget és bifokális lencsét viselőknek.

Minden Dailies kontaktlencse megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Stabilan fekszenek a szemen, könnyen kezelhetőek és egész napos kényelmet garantálnak viselőjük számára.

Az eOptikában gyorsan és könnyedén hozzájuthat kedvenc Dailies kontaktlencséjéhez, ráadásul gazdaságos csomagajánlataink között is válogathat. A legjobb Dailies kontaktlencse ár az eOptika webáruházában várja, rendelje meg most!

Amennyiben egy másik típusú lencséről váltana, vásárlás előtt konzultáljon kontaktológusával, szemészével!