Air Optix Aqua (x6)

Contact lenses
29.88 £
16.93 £
-43%
Not available for purchase!

Info

Base curve
8.6
Brand
Air Optix
Wearing duration
Monthly
Manufacturer
Alcon
UV filter
No
Lenses/case
6
Oxygen transmissibility
138
Water content
33
Category
Spherical
Material
Lotrafilcon B
Lens diameter
14.2 mm
Article No.
AOA6

Details

Figyelem!  Az Air Optix Aqua (6 db), havi kontaktlencse gyártását az Alcon 2021. szeptemberétől megszünteti. 

Kiszerelés: 6 db / doboz

Hordási idő: havi

Az Alcon új fejlesztése a TriComfort technológia, melynek segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az Air Optix® lencséknek, mint a hagyományos lencséknek. Ez, párosítva a lencse kiváló nedvességmegtartásával, eredményezi az egyik legkényelmesebb kontaktlencsét. Száraz szemre tökéletes választás. Ezen kívül hamar érezni fogja e lencse előnyeit akkor is, ha Ön sokat dolgozik számítógép előtt, illetve légkondicionált helyiségben.

Kiemelkedő oxigénáteresztő képesség

Az Air Optix® Aqua kontaktlencse az Alcon kontaktlencse gyártó terméke. Kiemelkedő az oxigénáteresztő képessége, ami lehetővé teszi a lencsék éjszakai viseletét.

Az Air Optix® Aqua havi hordású lencse. A kontaktlencsékben használt szilikon-hidrogél anyag a Lotrafilcon B.

Ezeket a kontaktlencséket nem ajánlott lecserélni anélkül, hogy először konzultálna a szemész orvosával, mivel ezek a lencsék optikai tulajdonságaikban különböznek más kontaktlencse márkáktól.

Az Air Optix® Aqua jellemzői:

Ez egy új generációs lencse, amely légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készült (Lotrafilcon B). Az Air Optix Aqua legnagyobb előnye, hogy akár ötször több oxigénnel képes ellátni a szemet, mint más hidrogél lencsék. Ez megakadályozza a szem vörösödését, és viselőjük nem tapasztal semmilyen kényelmetlenséget viselés során.

Az Air Optix Aqua AQUA hidratáló rendszerrel van ellátva, ami a magasfokú komfortságérzetet három szinten garantálja:

  • KÉNYELEM MÁR A BEHELYEZÉS PILLANATÁTÓL FOGVA - a lencse felszínét egy egyedülálló hidratáló anyag borítja, ami selymes bevonatot eredményez - megkönnyítve a pislogást.
  • KÉNYELEM EGÉSZ NAP - a légáteresztő anyag által a hidratáció optimális szinten marad, és a dehidratáció minimálisra csökken
  • KÉNYELEM MINDEN NAP - a rendkívül sima felület hihetetlenül nedvesedő, és tökéletesen ellenáll minden lerakódásnak.

A szabadalmaztatott plazmafelület-módosításnak köszönhetően az Air Optix Aqua ellenállóbb a fehérje lerakódásokkal szemben. A lencse világoskék színű, ezzel is könnyítve a behelyezést.

A tervezés alapján a lencsét egy hónapon keresztül nappal lehet hordani. Kiterjesztett viselési idejű (éjjel-nappal) lencseként is lehet hordani, de 6 éjszakánál, nem tovább.

Kinek ajánljuk az Air Optix® Aqua lencsét?

Különösen azoknak a személyeknek ajánljuk, akik egy nap több, mint 11 órán keresztül hordanak lencsét, valamint azoknak, akik néha kontaktlencsében alszanak. Amennyiben néha elalszik, miközben az Air Optix Aqua a szemében van, a lencse nem okoz szem irritációt; akkor sem, ha a kiterjesztett viselés ideje alatt számítógép előtt dolgozik. Azoknak is ajánljuk, akik:

  • a havi lencséket részesítik előnyben
  • több órán keresztül számítógép előtt dolgoznak
  • füstös vagy légkondicionált helyen tartózkodnak
  • jelenlegi lencséjük viselése alatt kényelmetlenül érzik magukat
  • magas komfortérzetet várnak el.

Próbálja ki a kényelem új dimenzióit!

Opinions

Sign up for our newsletter and be among the first to know about our promotions and news