PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia (x6)

Contact lenses
37.48 £
32.23 £
-14%
BC
PWR
ADD
box
BC
PWR
ADD
box
- +
BC
PWR
ADD
box
- +
Stock information will be available after selecting the parameters.

Info

Base curve
8.6
Brand
PureVision
Wearing duration
Monthly
Manufacturer
BAUSCH+LOMB
UV filter
No
Lenses/case
6
Oxygen transmissibility
131
Water content
36
Category
Multifocal
Material
Balafilcon A
Lens diameter
14.0 mm
Addition
High,Low
Multifocal lenses
Yes
Extended wear
Yes
Article No.
PV2MF6

Details

Kiszerelés: 6 darab/doboz

Hordási idő: havi

A BAUSCH+LOMB PureVision kontaktlencséje volt az első, amely AerGel anyagot használta, ezáltal biztosítva önnek a rendkívüli éleslátást és kényelmet. Az egyedülálló optikai kialakításának köszönhetően sikeresen csökkenti a szférikus aberrációt. A speciálisan lekerekített széle biztosítja a mindennapi kényelmet.

Az AerGel teszi a PureVision lencséket rendkívül egészségessé és kényelmessé. Ez elegendő oxigént juttat a szembe, és megakadályozza a fehérje lerakódást.

A Purevision 2 for Presbyopia multifokális lencse a BAUSCH+LOMB kontaktlencse gyártó terméke. Ezek a havi lencsék a presbyopia korrekciójára vannak kifejlesztve.

Anyag tulajdonság

A Purevision 2 for Presbyopia kontaktlencsék szilikon hidrogél anyagból készülnek, amik a szükséges mennyiségű oxigént szállítják a szaruhártyához. A gyártó utasításai szerint ezeket a lencséket kiterjesztett (éjszakai) viseletre is lehet használni. Szemész specialista jóváhagyása nélkül ne használja ilyen módon a lencséket!

Kényelmes viselet

A Purevision 2 for Presbyopia kontaktlencsék minden távolságra biztosítják az éles látásképet. A ComfortMoist technológiának köszönhetően a kontaktlencse az első lencse-illesztéstől számítva kényelmes.

Opinions

Sign up for our newsletter and be among the first to know about our promotions and news