Szűrés
Dioptria
Görbület
Lencse/doboz
-
3 - 6
Oxigén áteresztés
-
128 - 160

Biofinity kontaktlencse -10-40% Kedvezménnyel

A CooperVision által megálmodott Biofinity kontaktlencse egy kiterjesztett viselésű lencse. Ez azt jelenti, hogy a lencse oxigén áteresztő képessége olyan magas, hogy pár nap erejéig akár folyamatosan is hordható, éjjel-nappal, anélkül, hogy szemszárazság, vagy más, szúró, kényelmetlen érzés alakulna ki.

A Biofinity kontaktlencse a szabadság egy új dimenzióját nyitja meg, ezt mindenki tudja, aki már viselt ilyen lencsét. A Biofinity a CooperVision legnépszerűbb terméke, ami nem véletlen, hiszen a szabadalmaztatott Aquaform technológiája által egyedülálló komfortérzetet biztosít egész napra. Annak érdekében, hogy még tovább növelje a kényelem érzését, a lencsék anyaga nagyon lágy, ugyanakkor mégis könnyen kezelhető. A kontaktlencsék halványan meg vannak színezve egy kék árnyalattal, amely segít megtalálni a lencséket a szemen, illetve a tárolóban.

A Biofinity kontaktlencse széles dioptria tartományban készül, +8.00 és -12.00 között elérhető, így a legtöbb ember megtapasztalhatja azt a kivételes komfortot, amit ez a lencse nyújtani képes. A Biofinity kontaktlencse víztartalma 48%, míg az oxigén permeabilitása extrém magas, 160Dk/t. Ezek a paraméterek teszik ezt a kontaktlencsét különlegesen kényelmes viseletűvé.

A legjobb Biofinity kontaktlencse ár nálunk várja!

A Biofinity kontaktlencse ár szempontjából is kitűnő választás, különösen, ha az eOptika webáruházában vásárolja meg, a boltinál jelentősen kedvezőbb árakon. Ez akár 40%-os kedvezményt is jelenthet, tehát nem csupán szemei, de pénztárcája is hálás lesz!

Biofinity kontaktlencse rendelés gazdaságosan az eOptikától

Önálló kiszerelésű és egyedülálló csomagajánlatok várják többféle összeállításban, kontaktlencse folyadékokkal, tárolóval, akár szemcseppel párosítva, így Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Rendelje meg, még ma!