FreshLook ColorBlends UV (2 db), havi kiemelő színes kontaktlencse

Kontaktlencse
5.570 Ft
PWR
Color
doboz
PWR
Color
doboz
- +
PWR
Color
doboz
- +
A raktárkészlet információk a paraméterek kiválasztása után lesznek elérhetőek.

Adatok

Görbület
8.6
Márka
Freshlook
Hordási idő
Havi
Gyártó
Alcon
UV Védelem
Igen
Lencse/doboz
2
Oxigén áteresztés
22
Víztartalom
55
Lencsetípus
Színes
Alapanyag és összetétel
Phemfilcon A (45%)
Átmérő
14, 5 mm
Színes kontaktlencse
Igen
Szín
Kék, Zöld, Barna, Szürke
Cikkszám
FLCB2

Részletek

A Ciba Vision kontaktlencse gyártót 2013. decemberében felvásárolták, ezért a termékek többségén a Ciba Vision felirat helyett már Alcon felirat szerepel.

Kiszerelés: 2 db / doboz

Hordási idő: havi

Kiemelő szín: az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el. Sötét tónusú szem színének csak a kiemelésére használható.

PRÓBÁLJA KI AZ ONLINE SZÍNESLENCSE-PRÓBA LEHETŐSÉGÉT A GYÁRTÓ WEBOLDALÁN! (A linkre kattintva új oldal nyílik meg. Itt Ön különböző "online modellek" arcait kiválasztva és a megfelelő lencsére kattintva megnézheti, hogyan nézne ki egy barna, kék, stb szemen hordva az adott színű lencse. Ha szeretné, akkor a saját fényképét is feltöltheti és arra is rápróbálhatja a színes lencséket.)

Amennyiben természetes szemszínváltozást szeretne, az Ön számára a ColorBlends a legjobb megoldás. A modern "3 az 1-ben" színező technológiának köszönhetően az elért változás természetes és finom hatású. A kontaktlencsére ponthalmazokban felvitt szivárványhártya-rajzolat három színből áll, és a színezett rész körüli sötétebb gyűrű révén természetes hatást biztosít. Új, hőterápiás eljárással készült a könnyebb kezelhetőség érdekében.

A kép illusztráció!

Vélemények

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsők között akcióinkról, újdonságainkról