Szűrés
Dioptria
Görbület
Márka
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Hordási idő
Gyártó
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
UV Védelem
Lencse/doboz
-
2 - 90
Oxigén áteresztés
-
8 - 175
Víztartalom
-
24 - 80
145 db termék

Hogyan válasszunk helyettesítő kontaktlencsét

Az alábbi linken tájékozódhat a keresési folyamatról: >>> Helyettesítő termék kiválasztása

A gyors és egyszerű megoldásokat kedveli? Kontaktlencse rendelés online, akár másnapra!

Napjainkban egyre elterjedtebb az online vásárlás intézménye, teljes joggal. Az otthonunk kényelméből szerezhetjük be a szükséges dolgokat, sok esetben a bolti ár töredékéért, legyen szó élelmiszerről, műszaki cikkekről, ruházatról, vagy bármi másról. Miért lenne ez másképp a kontaktlencse esetében? A kontaktlencse rendelés éppolyan egyszerű és gyors, mint az összes többi webes vásárlás. A lényeg, hogy megbízható helyről rendeljen és a jól bevált lencséjét. Amennyiben váltani szeretne, első lépésként konzultáljon kontaktológusával, szemész szakorvosával!

Kontaktlencse vásárlás olcsóbban?

Bizony, az internetes vásárlás gyakran a legolcsóbb megoldás, hiszen sok költség megspórolható egy webáruház üzemeltetésével, szemben a hagyományos üzletekkel. Ennek köszönhetően a kontaktlencse árak is jóval kedvezőbbek lehetnek. A másik nem elhanyagolható szempont, hogy többnyire 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja rendelését, nem kell adott esetben heteket várnia rá. A kontaktlencse online rendelésével tehát időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Áraink 30-50%-kal alacsonyabbak mint a bolti árak. A legnagyobb kontaktlencse gyártók, garantáltan eredeti termékeit kínáljuk. Rendeléseink 80%-át saját raktárunkból szolgáljuk ki.

Biztonságos-e a kontaktlencse online rendelés esetén?

Természetesen, hiszen ugyanazon jól ismert márkák közül választhat, mintha személyesen menne be egy üzletbe: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear, a listát még hosszan sorolhatnánk. Nem csak a kontaktlencse árak kedvezőbbek tehát ilyen módon, de a minőség tekintetében sem kell alább adnunk. Amennyiben Ön gyakorlott lencse-viselő, tisztában van a dioptria- és a görbület értékeivel, úgy bátran és biztonságosan vásárolhat online. Első kontaktlencse vásárlás előtt azonban mindenképp javasolt a szakemberrel történő egyeztetés és betanítás! Minden jel arra mutat, hogy az optika világát is meghódítja az internetes vásárlás, tegye próbára Ön is!