Szűrés
Márka
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Márka
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Keret anyaga
Lencse szélessége
-
48 mm - 57 mm
Hídszélesség
-
12 mm - 22 mm
Szárhossz
-
135 mm - 145 mm
Keret formája
Kollekció

Blue light monitor szemüvegek – Kékfény szűrő szemüveg monitor előtti
munkavégzéshez

Mi az a monitor szemüveg és kik számára ajánlott?

A monitor szemüveg – más néven számítógép szemüveg, monitorszűrő szemüveg, vagy kékfény szűrő szemüveg – nem egy hagyományos szemüveg. Különlegessége az, hogy ez egy kékfény szűrővel ellátott, nulla dioptriás szemüveg azok számára, akiknek nincs szüksége látásjavításra, azonban munkájukból kifolyólag hosszú órákat kényszerülnek a számítógép előtt tölteni. Ilyenkor a látás elhomályosodik, a szemek fájnak, szúrnak, égnek. Ráadásként a szemtüneteket gyakran kíséri fej-, nyak-, vagy hátfájás. Ezt a tünetegyüttest összefoglaló néven a számítógép előtti munkavégzés okozta szindrómának, azaz Computer Vision Syndrome-nak (röviden CVS-nek) nevezzük. Ennek elkerülése érdekében felbecsülhetetlenül hasznos a monitor előtti szemüveg, kék fény szemüveg viselése.
Monitor védőszemüveg használata azonban nem csak fokozott számítógép használat esetén hasznos, a televízió, a tablet és az okostelefon éppúgy nagyobb mennyiségben bocsát ki kék fényt, melyekkel szemben szintén védelmet nyújtanak a monitor szemüvegek.

Mennyibe kerül egy számítógép szemüveg?

A monitor szemüveg ár szempontjából annyi, mint egy olcsóbb szemüveg keret. A monitorszűrő szemüveg ára tehát pénztárcakímélő, különösen, ha az eOptikánál vásárolja meg, a bolti ár töredékéért.

Monitorszemüveg rendelés online

Blue light monitorszemüvegek az eOptikától, gyorsan, gazdaságosan, egyszerűen –tegye próbára most!

Kékfény szűrő szemüveg, monitorszemüveg kupon keresése helyett vásárolja meg online, akciós áron tőlünk!