Szűrés
Márka
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Gyártó
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

A jó szemcsepp ismérve: hidratáltság, komfortérzet, egész napot át!

A szemszárazság korunk egyik jellemző szemproblémája kortól és nemtől függetlenül. Okai a leghétköznapibb tevékenységekre, körülményekre vezethetők vissza, mint például az órákon át tartó monitorhasználat, légkondicionált helyiségben való tartózkodás, de természetesen a könnycsatornák zavara is szemszárazsághoz vezethet.

Ha Önnél is fennáll az említett tényezők valamelyike, hasznos lehet egy jó minőségű szemcsepp beszerzése, amellyel megszüntethető a szemszárazság valamennyi tünete. És hogy melyek ezek?

  • szemfájdalom
  • fejfájás
  • hunyorgás
  • homályos látás
  • a szemek kifáradása, izmainak begörcsölése

Szemcsepp száraz szemre: ne feledje, a szemszárazság szemcsepp segítségével gyorsan, biztonságosan kezelhető!

Szemcsepp fáradt szemre, kontaktlencse mellé, allergiára

A szemek könnyen kifáradnak az egész napos számítógép használat mellett, vagy ha túl sokat tévézünk. A megerőltetés elkerülése érdekében óránként tíz perc szünet beiktatása javasolt és a szemcsepp rendszeres használata. Amennyiben Ön kontaktlencsét visel, válasszon kifejezetten lencsék melletti használatra kifejlesztett műkönnyet. Így a kontaktlencse szemcsepp alkalmazása esetén is biztonságos marad. A szemcsepp allergiára is megoldást jelenthet: léteznek speciálisan, allergiás szemre fejlesztett változatok, melyek enyhítik az allergiás tüneteket. Sok szemcsepp vény nélkül is kapható, az optikákban tájékozódhat az Ön számára ideális lehetőségekről. A szemcsepp árak, csak úgy, mint a típusok, széles skálán mozoghatnak, ám optikusa, szemésze segítségével könnyen megtalálhatja az igényeihez leginkább passzolót.

Tipp: az egyik legjobb szemcsepp szemszárazságra a lubrikáló szemcsepp, amely pótolja és stabilizálja a könnyfilm lipidrétegét, ezáltal biztosítva a mély hidratáltság érzését. A legtöbb szemcsepp használata gyors és egyszerű: elegendő naponta 1-2 alkalommal 1-1 cseppentés a szemekbe és máris érezhetjük hidratáló, hűsítő hatásukat!

Szemcsepp recept nélkül elérhető többek közt az alábbi márkáktól: Artelac, Bausch&Lomb, Biotrue, Blink, Ocutears, Opti-Free, Optive, Refresh, Systane, válassza az Önnek megfelelőt!