1 db termék

All In One Light – a többfunkciós kontaktlencse folyadék

A minőségi kontaktlencse folyadék a biztonságos lencse viselés egyik alapfeltétele. Fontos szerepet játszik mind a kontaktlencsék tisztántartásában, komfortossá tételében, mind tárolásában.

A világ egyik vezető optikai cége a CooperVision, mely élen jár a folyamatos fejlesztésekben. Kínálatukban többféle, minden igényt kielégítő ápoló folyadékot is találunk, ezek közül az egyik legnépszerűbb az All In One Light kontaktlencse folyadék.

Multifunkciós kényelem a mindennapokban

Az All In One Light egy olyan multifunkciós ápoló folyadék, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik.

  • Tisztít
  • Fertőtlenít
  • Hidratál
  • Alkalmas tárolásra, öblítésre egyaránt
Mindezen funkciók mellett kiemelkedő antibakteriális hatással is bír, ezzel maximálisan biztonságossá téve a mindennapos kontaktlencse viselést. Eltávolítja a lencsékre rakódott fehérjét, lipideket, kalciumot és megtisztítja azokat a mikroorganizmusoktól, egyéb szennyeződésektől. Bizonyítottan hatásos az Acanthamoeba nevű gomba ellen, amely szaruhártya-gyulladást, de akár agyvelőgyulladást is képes okozni. Mindebből is látszik, hogy szemeink egészségének megőrzése érdekében kiemelten fontos a megfelelő minőségű kontaktlencse folyadék használata.

CooperVision All In One Light tisztítófolyadék rendelés online

Kedvenc All In One Light folyadékunkat beszerezhetjük online rendeléssel könnyen, gyorsan és egyszerűen, ráadásul a bolti ár töredékéért. Választhatjuk 100, vagy 380 ml-es kiszerelésben. Előbbi kifejezetten hasznos (akár repülővel történő) utazások során is. Mindkét méret csomagolásában találunk kontaktlencse tokot.

Amennyiben nem biztos benne, hogy az Ön kontaktlencséjéhez melyik tisztítófolyadék illik leginkább, forduljon bizalommal optikusához, szemészéhez!