Boston kontaktlencse folyadék – Kemény lencsék ápolására a Bausch&Lomb-tól

A méltán híres Bausch&Lomb egy nagy múltra visszatekintő optikai vállalat, amely egy apró üzlettel indult a 19. század közepén. Sikerük azóta is töretlen, munkásságuknak olyan nagy márkák köszönhetőek, mint a Ray-Ban, a PureVision, a SofLens, a Biotrue, vagy éppen a Boston.

Ismerje meg a Boston kontaktlencse folyadék családot!

A Boston lencsefolyadékok három változata ismert, mindhárom magas minőséget és megbízhatóságot képvisel: A Bausch&Lomb Boston Advance Cleaner gázáteresztő, kemény kontaktlencsék részére lett kifejlesztve, lágy lencsékkel nem használható tisztító folyadék. Formulája színezett, összetétele egyedi, amely képes hatékonyan eltávolítani a különböző mikroorganizmusokat, szennyeződéseket a kemény kontaktlencsékről. A gyártó kifejezetten a Boston Advance Conditioner folyadékkal történő együttes alkalmazásra álmodta meg.

Teljes körű ápolást biztosít a Boston Advance Conditioner tisztítófolyadék, melyet szintén kemény kontaktlencsék ápolására fejlesztettek ki. Tisztít, nedvesít, fertőtlenít, és eredményesen távolítja el a lerakódott szennyeződéseket, fehérjéket.

A Bausch&Lomb Boston család harmadik tagja a Boston Simplus multifunkciós ápolószer, ugyancsak kemény kontaktlencsét viselők számára. Fokozza a merev gázáteresztő lencsék kényelmességét, miközben hidratálja, fertőtleníti és tisztán tartja azokat. Legalább 4 órán át tartó áztatás esetén az oldat feloldja a lerakódott fehérjét és tisztává varázsolja a kemény kontaktlencsét.

A biztonságos használat érdekében, kérjük mindig olvassa el a termék csomagolásában található ismertetőt és tartsa be kontaktológusa utasításait!

Boston kontaktlencse folyadék rendelés online, egyszerűen

A Boston folyadékok garantáltan megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A minőség és megbízhatóság mellett most Öné lehet a legjobb Boston kontaktlencse folyadék ár is, amennyiben online rendel, webáruházunkból, a boltihoz képest kedvezőbb árakon!