OPTI FREE kontaktlencse folyadék

Innováció a kivételes hidratáltságért a különböző igényeknek megfelelően

Az ezelőtt Ciba Vision-ként ismert Alcon gyártó nem mindennapi kínálatát erősíti a közkedvelt OPTI-FREE kontaktlencse folyadék, melyet kifejezetten lágy lencsékhez fejlesztettek ki. „Nincs két egyforma szem, nincs két egyforma igény” – ezt a felismerést fókuszban tartva alkotta meg az Alcon az OPTI FREE kontaktlencse folyadék három verzióját, melyeket az eOptika.hu webáruházában is megtalál:

  • OPTI FREE Replenish kontaktlencse folyadék– mely a kontaktlencse felszínénének helyreállításával biztosítja annak megfelelő hidratáltságát. TearGlyde rendszerének köszönhetően pedig az emberi könnyhöz hasonlatos módon tartja nedvesen a szemeket, akár egy teljes napon át.
  • OPTI FREE PureMoist kontaktlencse folyadék – többfunkciós fertőtlenítő oldat HydraGlyde nedvesítő mátrix-szal az akár 16 órán át tartó nedvesség és komfortérzet érdekében, illetve Polyquad és Aldox technológiákkal a mikroorganizmusok által okozott szemfertőzések ellen.
  • OPTI FREE Express kontaktlencse folyadék – Poloxamine összetevővel, amely egyedi módon nedvesítő közeggel látja el a kontaktlencse felszínét, valamint kettős formulája segítségével felveszi a harcot a kórokozók kontaktlencsén történő megtelepedésével szemben.

A boltinál kedvezőbb OPTI FREE kontaktlencsefolyadék ár az eOptikánál! Az OPTI FREE mindhárom változata egyedi összetevőket tartalmaz tehát és különböző színtű hidratáltságot, frissességet, valamint kényelmet biztosítanak, így Ön is könnyen megtalálhatja az igényeinek és életvitelének leginkább megfelelőt. Rendelje meg most és legyen az Öné OPTI FREE kontaktlencse folyadéka az elérhető legkedvezőbb árakon!