3 db termék

Ismerje meg a Systane szemcsepp család tagjait!

A száraz szem problémáját minden századik ember megtapasztalja. A szükségesnél kevesebb mennyiségű könny termelése több okra is visszavezethető, köztük élen jár a mindennapos monitorhasználat, a légkondicionálás, hormonális változások, de okozhatja a könnymirigyek zavara, vagy éppen a kontaktlencse viselés is. A szemszárazság tehát korunk civilizációs betegségének tekinthető, mely a leggyakrabban 40 éves kor felett jelentkezik, azonban nem kizárólag a korral járó panasz.

Ha Ön is érintett a témában és ismeri a száraz szem okozta kellemetlen, viszkető érzést, szemfájdalmat, fejfájást, tegye próbára a Systane szemcsepp családot!

Systane szemcsepp az eOptikában

  • Systane Hydration szemcsepp (Systane hidratálás szemcsepp)

Hialuronsavval enyhíti a szemszárazság tüneteit. Megszünteti a homályos látást és az égő érzést, megkönnyebbülést hoz a fáradt szemnek. Segíti a szemfelszín sérült sejtjeinek regenerálódását. Élje át a hamisítatlan Systane hidratálás élményét!

 

  • Systane Ultra szemcsepp

Ultra gyors megoldás a fáradt, égő szemek számára, mely már az első cseppentéssel enyhíti a kényelmetlen panaszokat.

 

  • Systane Balance szemcsepp

Más néven Systane lubrikáló szemcsepp egy olyan lipid alapú formulával, amely megnedvesíti a szem felszínét, pótolja és stabilizálja a könnyfilm lipidrétegét, valamint csökkenti a túlzott mértékű könnyfilm-párolgást.

 

  • Systane Gel Drops nedvesítő szemgél

Éjjel-nappal, szükség szerint alkalmazható műkönny. A kontaktlencse viselés során kialakuló szemszárazság kezelésére is megfelel a kontaktlencse felhelyezése előtt, illetve a lencsék kivételét követően cseppentsen pár Systane műkönny cseppet a szemébe.

 

A Systane szemcsepp ára nálunk a legkedvezőbb!

A Systane család minden tagja elérhető webáruházunkban, a bolti ár töredékéért. És ha ez még mindig nem lenne elég, íme néhány Systane szemcsepp vélemény

„Egyszerű a használata, nagyon gyors hatású készítmény. Meg vagyok vele elégedve.”

Sajnos a szemem hamar kiszárad a légkondicionált irodában, így nagy hasznát vettem. Kontaktlencsével együtt használom, nagyon jó szolgálatot tesz.”

„Nagyon szeretem! Több, mint 2 éve használom és már el sem tudom képzelni nélküle az életem!”

Tegye próbára Ön is!