Szűrés
Ár
12,88 € - 48,57 €
-
Sterktebereik
Verpakkingsgrootte
-
30 - 90
Zuurstofdoorlaatbaarheid
-
25 - 26

Focus kontaktlencsék 20-30% Kedvezménnyel

Az Alcon (egykoron Ciba Vision) egyik legkelendőbb termékvonala a Focus termékcsalád. A Focus széles termékpalettával rendelkezik (Focus Dailies, Focus Monthly, Focus Progressives, és Focus Toric), így minden ember megtapasztalhatja azt a rendkívüli kényelmet, amit ezek a lencsék nyújtanak. A magas fokú komfort egész nap megmarad, észrevétlenné téve a lencséket a viselője számára.

A Focus Dailies termékek a napi kihordású lencsék minden előnyével rendelkeznek. Nem kell a tisztítással bajlódni, nincs szükség ápolófolyadékra, és kontaktlencse tartó tokra sem. Egyszerűen tegye be őket reggel, és este dobja ki a kukába. Ettől egyszerűbb nem is lehetne. Így minden nap friss, tiszta lencséket hordhat, a fehérjéknek még idejük sincs lerakódni a lencsére.

A Focus Monthly kontaktlencsék rendkívül magas színvonalú kontaktlencsék megfizethető áron. Éjszakára ki kell venni őket, és egy tárolóban kell elhelyezni, miután ráöntöttük a kontaktlencse ápolófolyadékot. A Focus Monthly lencsék tökéletes megoldást kínálnak mind az asztigmiában szenvedőknek (Focus Toric), mind a variofókuszos lencsét viselőknek (Focus Progressives).

Azoknak, akik meg szeretnék változtatnia szemük színét, a Focus Softcolors termékeket ajánljuk. Ennek a kontaktlencsének a segítségével szemei fognak mesélni Ön helyett!