Szűrés
Dioptria
Görbület
Lencse/doboz
-
2 - 6
Oxigén áteresztés
-
110 - 175
Víztartalom
-
24 - 33

Air Optix kontaktlencsék -30-70% Kedvezménnyel

Az Alcon (korábban Ciba Vision) Air Optix kontaktlencséi új mércét állítottak fel az oxigén permeabilitásban. A nagy oxigén áteresztő képesség roppant fontos a szaruhártya megfelelő légzése szempontjából, amely így egész napra tartós kényelmet biztosít. Különösen fontos a retina oxigénellátása, ha Ön képernyő előtt, vagy légkondicionált, esetleg füstös helyen dolgozik.

Az Air Optix kontaktlencse forradalmian új tulajdonságainak köszönhetően 1 éjszakára nyugodtan bent hagyhatja a lencséket, anélkül, hogy másnap felébredve kényelmetlen, szúró érzést tapasztalna.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse különösen a száraz szemmel rendelkezők számára lett kifejlesztve, amely a TriComfort technológiájának köszönhetően megőrzi a szem természetes nedvességét, ezáltal hosszan tartó kényelmet biztosít. Ezen kívül rendkívül magas oxigén áteresztő képességgel rendelkezik. A kontaktlencse speciálisan kialakított széle biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjen a szemre.

Alcon innováció

Az Alcon az asztigmiások, illetve a multifokális lencsét viselők számára fejlesztette ki az Air Optix for Astigmatism és az Air Optix Multifocal kontaktlencséket, így az Air Optix technológia előnyeit már ők is megtapasztalhatják. Az Air Optix termékcsalád zászlóshajója az Air Optix Night & Day kontaktlencse. Ezt kifejezetten azoknak fejlesztették, akik nem szeretnének foglalkozni a kontaktlencsével, ezt a lencsét nem szükséges ápolni, akár 1 hónapig is folyamatosan viselheti.

Az összes Air Optix kontaktlencsének speciális a kialakítása, így stabilan helyezkedik el a szemen, amely jobb látást tesz lehetővé. Ennek a stabilitásnak köszönhető az is, hogy rendkívül egyszerűen és gyorsan lehet betenni, illetve kivenni a kontaktlencséket. A halvány kék színezés pedig lehetővé teszi, hogy könnyebben megtalálja a kontaktlencséket a szemén, illetve a tárolóban is. A legtöbb Air Optix kontaktlencse vélemény szerint egy könnyen kezelhető, rendkívül magas minőségű lencsét kap az, aki az Air Optix mellett dönt.

Kedvező Air Optix kontaktlencse ár és széles kínálat

Tekintse meg kínálatunkat és rendelje meg kedvenc Air Optix lencséjét a bolti ár töredékéért!