Szűrés
Dioptria
Görbület
Hordási idő
Lencse/doboz
-
6 - 90
Oxigén áteresztés
-
28 - 147
Víztartalom
-
38 - 58

Acuvue kontaktlencsék -30-70% Kedvezménnyel

A Johnson & Johnson Acuvue kontaktlencse a világon a legkelendőbb a kontaktlencsék piacán. Megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, ezzel maximális komfort érzetet biztosít, minden kontaktlencse viselő számára. Az Acuvue kontaktlencsék szabadalmaztatott Hydra-Clear technológiával készülnek, amely garantálja az egész napos kényelmet. Minden Acuvue lencse UV-blokkolóval ellátott, ezáltal jelentős mértékben csökkenti a szürkehályog kialakulásának esélyét.

Azok számára, akik nem akarnak figyelmet fordítani a kontaktlencse ápolásra, azonban mindig friss, teljesen tiszta kontaktlencsét szeretnének hordani, a 1-Day Acuvue kontaktlencse a tökéletes választás. A Johnson & Johnson Acuvue lencséi voltak az elsők a napi kontaktlencsék között, és a mai napig élen járnak ezek fejlesztésében. Ezt az utánozhatatlan komfort érzést most az asztigmiások is megtapasztalhatják a 1-Day Acuvue for Astigmatism kontaktlencse segítségével.

A 1-Day Acuvue Moist kontaktlencse pedig azoknak ajánlott, akiknek különösen száraz a szemük, így a kontaktlencse is hamar kiszárad, ezzel kényelmetlen érzést okozva. Az Acuvue Advance, Acuvue Advance for Astigmatism, Acuvue Bifocal, és az Acuvue Oasys márkák elnyerték a Silmo D’Or innovációs díjat, és ez csak az egyik oka, hogy az Acuvue kontaktlencsék az eOptikánál is a népszerűségi lista élén állnak.

Acuvue kontaktlencse széles választékban az eOptikánál

Webáruházunkban megtalál minden Acuvue lencsét típustól és kiszereléstől függetlenül, önállóan és gazdaságos csomagajánlatokban, különböző kontaktlencse folyadékokkal párosítva egyaránt. Fedezze fel Ön is az Acuvue által biztosított komfortérzetet, tegye próbára még ma!

Új kontaktlencse típus vásárlása előtt minden esetben kérje ki kontaktológusa, szemész szakorvosa véleményét!