Szűrés
Dioptria
Görbület
Hordási idő
Lencse/doboz
-
6 - 90
Oxigén áteresztés
-
8 - 24
Víztartalom
-
38 - 59

SofLens kontaktlencse – Minőség és megbízhatóság a Bausch&Lomb-tól!

A méltán híres Bausch&Lomb SofLens márkája a gyártó egyik legnevesebb védjegye. A SofLens termékcsalád több féle lágy kontaktlencsét foglal magában – SofLens, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric, SofLens Natural Colors –, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára tökéleteset. Valamennyi SofLens kontaktlencse a legújabb alapanyagokat és technológiát használja fel, így maximális kényelmet biztosít a kifogástalan látásélmény megőrzése mellett.

SofLens napi kontaktlencse

A SofLens Daily Disposable azok számára nyújt ideális megoldást, akik nem szeretnének bajlódni a kontaktlencse mindennapi ápolásával, hiszen ezeknél a lencséknél felesleges az ápolófolyadék és a tároló tok használata. Reggel friss lencse kerül a szembe, amely a nap végeztével egyszerűen kidobható. Ennek köszönhetően az allergiával küzdők is minimálisra csökkenthetik a zavaró tünetek megjelenésének esélyét. A SofLens Daily Disposable kontaktlencse azoknak is ajánlott, akik a szemüveg mellett csak alkalomszerűen viselnek kontaktlencsét, például sportoláshoz, vagy vezetéshez.

SofLens 59 és SofLens 38

A SofLens 59 a népszerű SofLens Comfort kontaktlencse utódja. A termékvonal legújabb tagja pedig a SofLens 38. Ezek a kontaktlencsék megőrzik a szem természetes nedvességét, így kiváló döntés azok számára, akiknek hamar kiszárad a szemük. A SofLens termékcsaládba tartozik még a SofLens Multi-Focal, amely a multifokális szemüveget hordóknak nyújt megoldást, illetve a SofLens Toric, amely az asztigmiások számára optimális választás.

Legyen Öné a legkedvezőbb SofLens kontaktlencse ár!

Tartozzon Ön is az elégedett SofLens lencse-viselők népes táborába: válassza a minőséget és döntsön a SofLens kontaktlencse rendelés mellett online, gyorsan és egyszerűen!