2 db termék

Blink szemcsepp – ne éljen együtt a szemszárazsággal!

Égő, viszkető szemek, szem- és fejfájás, hunyorgás, elhomályosuló látás, ismerősek a tünetek? Ha igen, előfordulhat, hogy Ön is a szemszárazság problémájával küzd. Ez napjaink egyik leggyakrabban előforduló szemészeti panasza, mely hátterében éppúgy állhat a monitor előtti munkavégzés, túl sok tévé nézés, légkondicionált helyiségben történő huzamosabb tartózkodás, mint a könnycsatornák problémái.

Amennyiben számítógéppel, laptoppal dolgozik, úgy javasolt óránként tíz perc szünetet tartani és pihentetni a szemeket, emellett pedig hasznos egy jó minőségű szemcsepp beszerzése.

Blink Contacts és Blink Intensive Tears

A nagynevű Abbott optikai vállalat által kifejlesztett Blink szemcsepp család tagjai eredményesen veszik fel a harcot a szemszárazság valamennyi tünetével. Nem véletlen, hogy a látszerészek által egyik leggyakrabban ajánlott szemcsepp a Blink műkönny.

A Blink Intensive Tears egy kiemelkedő minőségű szemcsepp, amely speciális összetételének köszönhetően megnyugtatja az irritált, vörös szemeket és hosszan tartó hidratáltságot biztosít számukra.

A Blink Contacts műkönny már egy cseppentéssel felélénkíti a fáradt, száraz szemeket. Ugyancsak egyedi formulával rendelkezik, mely sokáig a szemben marad és hosszantartó frissességet, komfortérzetet nyújt.

Mindkét Blink szemcsepp biztonsággal alkalmazható kontaktlencse viselők számára is, anélkül, hogy a lencséket el kellene távolítani a szemekből.

Érdekli, hogy mennyi a legjobb Blink szemcsepp ár?

Webáruházunkban megtalálja a legjobb szemcsepp árakat. Ne küzdjön tovább a száraz szemek okozta tünetekkel, válassza a minőséget és a legalacsonyabb árat: Blink szemcsepp rendelés online és kedvezményesen, a bolti árnál gazdaságosabb feltételekkel! Rendelje meg még ma és felejtse el a szemszárazság problémáját!