Focus Dailies All Day Comfort (x30)

Contact lenses
20.48 £
11.93 £
-42%
BC
PWR
box
BC
PWR
box
- +
BC
PWR
box
- +
Stock information will be available after selecting the parameters.

Info

Base curve
8.6
Brand
Focus
Wearing duration
Daily
Manufacturer
Alcon
UV filter
No
Lenses/case
30
Oxygen transmissibility
26
Water content
69
Category
Spherical
Material
Nelfilcon A
Lens diameter
13.8 mm
Article No.
FDC30

Details

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

Focus Dailies All Day Comfort napi kontaktlencse az Alcon kontaktlencse gyártó terméke. A lencsék nedvesítő PVA közeggel vannak ellátva. Minden egyes pillantással egy kis mennyiség aktivizálódik ebből az anyagból a kontaktlencse felületén, és hatékonyan nedvesíti a szemeket. Tudta, hogy egy ember átlagosan egy nap 11.000-szer pislog? A Focus Dailies kontaktlencsék napi felhasználású lencsék, ami azt jelenti, hogy a kontaktlencséket a nap végén el kell dobni, további használatuk nem lehetséges.

A Focus® Dailies All Day Comfort a legmagasabb minőségű anyagokkal készül, ezáltal garantálva a hosszú távú kényelmet és a stabil pozíciót a szemen.

A Focus® Dailies All Day Comfort napi hordású lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.

Mindennapi és alkalmi viselet

A Focus® Dailies All Day Comfort kiváló választás azoknak, akik alkalmakra szeretnének kontaktlencsét viselni, például sportoláshoz. Nincs szükség tisztításra, fertőtlenítésre és tárolásra, így nincs szükség ápolószerekre és egyéb kontaktlencse kiegészítőkre napi lencse viselése esetén. A Focus® Dailies® kontaktlencsék a könnyebb pozicionálás és lencse-illesztés érdekében enyhe kék színezettel rendelkeznek. (Ez a színezet nem látható a szemen.)

Opinions

Sign up for our newsletter and be among the first to know about our promotions and news