Proclear 1 Day (30 db), napi kontaktlencse

Kontaktlencse
5.190 Ft
BC
PWR
doboz
BC
PWR
doboz
- +
BC
PWR
doboz
- +
A raktárkészlet információk a paraméterek kiválasztása után lesznek elérhetőek.

Adatok

Görbület
8.7
Márka
Proclear
Hordási idő
Napi
Gyártó
CooperVision
UV Védelem
Nem
Lencse/doboz
30
Oxigén áteresztés
28
Víztartalom
60
Lencsetípus
Szférikus
Alapanyag és összetétel
Omafilcon A (40%)
Átmérő
14, 2 mm
Cikkszám
PRO1D30

Részletek

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

Ezek az innovatív CooperVision termékek egész napon át tartó kényelmet adnak viselőjüknek.

A Proclear termékcsalád az egyedi PC Technology™-nak köszönhetően egész nap komfortos érzést biztosít. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kényelmesebbnek bizonyult a legtöbb szilikon-hidrogél lencsénél.

A Proclear 1 Day kontaktlencsék szintetikus Phosphorylcholine (PC) molekulákból állnak, ami megtalálhatóak az ember sejtmembrán szerkezetében is. Ezek a molekulák magukat vízmolekulákkal veszik körül, ami kiváló nedvesítő tulajdonságot ad, és meggátolja a lerakódások megtelepedését. A PC technológia jelentősen hozzájárul az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselethez.

A Proclear 1 Day kontaktlencsék kényelmét a lekerekített kontaktlencse élek adják, melyek csökkentik a kötőhártya irritációt.

A Proclear One Day napi hordású; lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.

Tiszta látáskép

A kontaktlencsék elülső felülete aszférikus kialakításának köszönhetően a Proclear 1 Day kontaktlencsék a legjobb optikai tulajdonsággal rendelkeznek. Ez a technológia minden körülmények között tiszta látásmódot biztosít.

Egyedi tulajdonság

PC TechnologyTM felhasználásával készülő, a szem és a kontaktlencse aberrációját közömbösítő aszférikus kialakítás.

Előnyök

  • Magas vízmegtartó képesség, így a lencse az egész nap folyamán kényelmes marad.
  • Éles látás egész nap.

Általánosan elmondható, hogy a napi kontaktlencsék hordása a legegészségesebb, mert a fehérje lerakódásoknak, allergéneknek és más szennyeződéseknek nincs idejük a kontaktlencsék felületén lerakódni. Ez a pollenérzékeny és allergiás emberek számára rendkívül fontos. A Proclear 1 Day kontaktlencsék nem alkalmasak éjszakai viseletre. A napi kontaktlencsékkel nincs szükség tisztító folyadékra vagy egyéb ápolószerre.

Vélemények

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsők között akcióinkról, újdonságainkról